Offerte aanvragen
WELKOM BIJ DODO STUKADOORS

Stukadoor Bussum,
Ruim 20 jaar de meest betrouwbare partner voor al uw stucwerk!

We doen wat we zeggen

Wij staan garant voor stucwerk van de beste kwaliteit. Van standaard stucwerk, tot de meest bijzondere toepassingen.
Over ons

We werken bliksemsnel

Met steeds vernieuwende materialen en technieken en de uitstekende service is uw project bij ons in vertrouwde handen!
Bekijk onze diensten

We hebben lol in ons werk

Wij werken al jaren voor diverse aannemers, architecten, project ontwikkelaars, particulieren en bedrijven.
Neem contact op

Wat wij doen?

STUCADOORSBEDRIJF DODO: SPECIALIST IN ALLE SOORTEN STUCWERK. WIJ STAAN GARANT VOOR STUCWERK VAN DE BESTE KWALITEIT. VAN STANDAARD STUCWERK, TOT DE MEEST BIJZONDERE TOEPASSINGEN. MET STEEDS VERNIEUWENDE MATERIALEN EN TECHNIEKEN EN DE UITSTEKENDE SERVICE IS UW PROJECT BIJ ONS IN VERTROUWDE HANDEN! STUKADOOR Bussum

Ons recente werk

HIERMEE HELPEN WIJ ONZE KLANTEN

Een kijkje in de keuken

VAN STUCADOORSBEDRIJF DODO UIT NIJKERK
Wij werken al jaren voor diverse aannemers, architecten, verwerkers, project ontwikkelaars, particulieren en bedrijven. Werkend vanuit Nijkerk bestrijkt DODO inmiddels geheel midden Nederland. Door onze jarenlange ervaring, gedegen vakkennis en individuele begeleiding leveren we al jaren continuïteit en kwaliteit. Stukadoor Bussum.
NOA
Nederlandse Ondernemersverbond voor Afbouwbedrijven
Samenwerken
Dodo werkt met NOA afbouwgarantie
VCA
Veiligheid Checklist Aannemers

Beton Ciré

Beton Ciré is momenteel een zeer veel gebruikt product. Beton Ciré is een zeer sterke watervaste ‘cementstuc’. Beton Ciré is een zeer karakteristiek en bijzonder stucwerk. In het stucwerk is altijd de hand van de vakvrouw of vakman terug te zien. Een handtekening als het ware. Zoals uw goed gestucte wand, vloer of badkamer met beton Ciré is er geen andere!

Traditioneel Stucwerk

“Traditioneel stucwerk” wil zeggen dat de stuclaag op ambachtelijke wijze (“met de hand”) wordt aangebracht, maar tegenwoordig kunnen we dat ook machinaal zonder kwaliteitsverlies. De stuclaag wordt op wanden vaak als onderlaag toegepast voor sierpleisters, wandtegels, behang of muurverf. Op plafonds wordt de stuclaag aangebracht om glad gepleisterd of geschuurd afgewerkt te worden.


Lijstwerk

Lijsten en Ornamenten geven uw huis een sfeervol karakter of u nu in een statig herenhuis woont of in een nieuwbouwwoning. Ze hebben de eigenschap uw huis optisch te vergroten en geven uw huis net dat beetje meer warmte en uitstraling. Er zijn vele mogelijkheden voor elk interieur en in iedere stijl.

Stucadoorsbedrijf Dodo is al jaren specialist in alle soorten stucwerk

STUCADOORSBEDRIJF DODO
Wij besteden uitgebreid aandacht aan de verschillende technieken en materialen voor de diverse eindafwerkingen. Wij zijn van mening dat het eindresultaat moet passen bij het interieur en moet aansluiten bij de wensen van de klant. Wij komen graag bij u langs om u te laten kennismaken met de talloze mogelijkheden en technieken, het stellen van uw vragen en voor persoonlijk advies. Mogelijkheden bijna onbeperkt en qua prijs zeer aantrekkelijk. Stukadoor Bussum.

MARIANNE DOORNBOS

Wat klanten zeggen over Stucadoorsbedrijf Dodo

REVIEWS:
"Wij hebben onze badkamer met beton cire laten renoveren door Stukadoorsbedrijf Dodo en zijn erg blij met het eind resultaat."

Familie Janssen

NIJKERK
"We hebben al een aantal keren van hun diensten gebruik mogen maken en ze zijn altijd snel beschikbaar en houden zich aan de gemaakte afspraken."

Familie Kranendonk

AMERSFOORT
"Prachtig stucwerk, ze werken heel netjes, snel en denken goed mee. We zijn onwijs blij met het resultaat en raden deze stukadoors zeker aan! Goede communicatie."

Chantal

UTRECHT
WELKOM OP DODO STUKADOORS. RUIM 25 JAAR DE MEEST BETROUWBARE PARTNER VOOR AL UW STUCWERK!

Kom in contact met Dodo Stukadoors

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Contactgegevens

Stukadoorsbedrijf Dodo
Ampèrestraat 19K
3861 NC NIJKERK
Tel: 033-2571946
Email: info@dodo-stukadoors.nl
Website: www.dodo-stukadoors.nl