Offerte aanvragen

Leem Stucwerk

Stukadoorsbedrijf Dodo: specialist in alle soorten stucwerk

Ook voor Leem stucwerk kunt u bij ons terecht.

STUKADOORSBEDRIJF DODO

Leem is het ecologische bouwmateriaal bij uitstek. Het is een bouwmateriaal dat ruim voorhanden is, het is helemaal niet toxisch en het bezit uitstekende vocht regulerende eigenschappen.

Bij nieuwbouw of bij renovatie waar het oude pleisterwerk verwijderd wordt kan de opbouw volledig in leem gebeuren. Eerst wordt er gepleisterd met een basis laag leem: klei, zand en plantaardige vezels (stro, vlas). Deze basis laag kan afgewerkt worden met een leem finish maar kan ook gewoon gepolierd worden. Het pleisteren kan eerder organisch gebeuren met afgeronde hoeken, maar kan evengoed strak met rechte hoeken.

Bij renovatie werken waar de oude pleisterlaag nog redelijk intact is kunnen we met leem finish wonderen verrichten. Oude (kalk)-pleister lagen worden in één enkele beweging geëgaliseerd en afgewerkt met een dunne laag leem. Zo verwezenlijken we een budget vriendelijk renovatie systeem met een ongeëvenaard karakter. De leem finish bestaat uit een mengsel van klei, zand en marmer poeder. Er zijn verschillende kleuren te verkrijgen. Het oppervlak wordt redelijk glad afgewerkt en is veegvast en hard. Herstellingen van putjes kunnen achteraf gemakkelijk gebeuren.

Vul dit formulier in

WELKOM OP DODO STUKADOORS. RUIM 25 JAAR DE MEEST BETROUWBARE PARTNER VOOR AL UW STUCWERK!

Kom in contact met Dodo Stukadoors

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Contactgegevens

Stukadoorsbedrijf Dodo
Ampèrestraat 19K
3861 NC NIJKERK
Tel: 033-2571946
Email: info@dodo-stukadoors.nl
Website: www.dodo-stukadoors.nl