Offerte aanvragen

Beton ciré Bussum

Stucadoorsbedrijf Dodo: specialist in alle soorten stucwerk

Beton Ciré is een zeer sterke watervaste ‘cementstuc’.

STUCADOORSBEDRIJF DODO

Bijzonder geschikt voor badkamers, keukens, vloeren, meubels en objecten als open haarden en schouwen, maar ook buiten voor bijvoorbeeld het terras. De letterlijke vertaling van beton Ciré pro is ‘met was ingewreven beton’. Inmiddels zijn er tegenwoordig in plaats van was ook andere afwerkingen mogelijk, afhankelijk van het gebruik. Beton ciré Bussum.

Beton Ciré is een zeer karakteristiek en bijzonder stucwerk. In het stucwerk is altijd de hand van de vakvrouw of vakman terug te zien. Een handtekening als het ware. Zoals uw goed gestucte wand, vloer of badkamer met beton Ciré is er geen andere!

Beton Ciré is geen duurzaam materiaal in de zin van ecologisch. Cement en beton moeten langdurig op hoge temperatuur worden gebrand voordat ze verwerkbaar zijn. Daar staat tegenover dat er geen natuurlijke materialen zijn die de waterdichtheid bieden van Beton Ciré. En ook met gering materiaalverbruik. Beton Ciré is wél duurzaam in de zin van dat het met het juiste onderhoud lang goed blijft, deze instructies krijgt u natuurlijk van ons.

Vul dit formulier in

Wij werken al jaren voor diverse aannemers, architecten, verwerkers, project ontwikkelaars, particulieren en bedrijven. Werkend vanuit Nijkerk bestrijkt DODO inmiddels geheel midden Nederland. Door onze jarenlange ervaring, gedegen vakkennis en individuele begeleiding leveren we al jaren continuïteit en kwaliteit. Beton ciré Bussum.


WELKOM OP DODO STUKADOORS. RUIM 25 JAAR DE MEEST BETROUWBARE PARTNER VOOR AL UW STUCWERK!

Kom in contact met Dodo Stukadoors

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Contactgegevens

Stukadoorsbedrijf Dodo
Ampèrestraat 19K
3861 NC NIJKERK
Tel: 033-2571946
Email: info@dodo-stukadoors.nl
Website: www.dodo-stukadoors.nl