Beton Ciré

Beton Ciré is momenteel een zeer veel gebruikt product. Beton Ciré  is een zeer sterke watervaste ‘cementstuc’.

Bijzonder geschikt voor badkamers, keukens, vloeren, meubels en objecten als open haarden en schouwen, maar ook buiten voor bijvoorbeeld het terras. De letterlijke vertaling van beton Ciré pro is ‘met was ingewreven beton’. Inmiddels zijn er tegenwoordig in plaats van was ook andere afwerkingen mogelijk, afhankelijk van het gebruik.

Beton Ciré is een zeer karakteristiek en bijzonder stucwerk. In het stucwerk is altijd de hand van de vakvrouw of vakman terug te zien. Een handtekening als het ware. Zoals uw goed gestucte wand, vloer of badkamer met beton Ciré  is er geen andere!

Beton Ciré is geen duurzaam materiaal in de zin van ecologisch. Cement en beton moeten langdurig op hoge temperatuur worden gebrand voordat ze verwerkbaar zijn. Daar staat tegenover dat er geen natuurlijke materialen zijn die de waterdichtheid bieden van Beton Ciré. En ook met gering materiaalverbruik. Beton Ciré is wél duurzaam in de zin van dat het met het juiste onderhoud lang goed blijft, deze instructies krijgt u natuurlijk van ons.

Comments are closed.

© Dodo Stukadoors 2021 - Website & SEO door MH Media Oplossingen