Beton cire badkamers Baarn

Beton Cire Badkamers Baarn? Welkom op Dodo Stukadoors. Ruim 20 jaar de meest betrouwbare partner voor al uw stucwerk! Dodo stukadoors is gevestigd in Nijkerk, maar helpt ook zeker klanten uit de omgeving zoals bijvoorbeeld Amersfoort, Soest, Baarn, Bilthoven, Laren, Blaricum, Bussum, Hilversum en Zeist.

Stucadoor Nijkerk

Stucadoorsbedrijf Dodo: specialist in alle soorten stucwerk. Wij staan garant voor stucwerk van de beste kwaliteit. Van standaard stucwerk, tot de meest bijzondere toepassingen. Met steeds vernieuwende materialen en technieken en de uitstekende service is uw project bij ons in vertrouwde handen! Wij werken al jaren voor diverse aannemers, architecten, verwerkers, project ontwikkelaars, particulieren en bedrijven. Werkend vanuit Nijkerk bestrijkt DODO inmiddels geheel midden Nederland. Door onze jarenlange ervaring, gedegen vakkennis en individuele begeleiding leveren we al jaren continuïteit en kwaliteit. Wij besteden uitgebreid aandacht aan de verschillende technieken en materialen voor de diverse eindafwerkingen. Wij zijn van mening dat het eindresultaat moet passen bij het interieur en moet aansluiten bij de wensen van de klant. Wij komen graag bij u langs om u te laten kennismaken met de talloze mogelijkheden en technieken, het stellen van uw vragen en voor persoonlijk advies. Mogelijkheden bijna onbeperkt en qua prijs zeer aantrekkelijk.

Beton Cire Badkamers Baarn

Beton Cire is momenteel een zeer veel gebruikt product. Beton Cire is een zeer sterke watervaste ‘cementstuc’. Bijzonder geschikt voor badkamers, keukens, vloeren, meubels en objecten als open haarden en schouwen, maar ook buiten voor bijvoorbeeld het terras. De letterlijke vertaling van beton Cire pro is ‘met was ingewreven beton’. Inmiddels zijn er tegenwoordig in plaats van was ook andere afwerkingen mogelijk, afhankelijk van het gebruik. Beton Cire is een zeer karakteristiek en bijzonder stucwerk. In het stucwerk is altijd de hand van de vakvrouw of vakman terug te zien. Een handtekening als het ware. Zoals uw goed gestucte wand, vloer of badkamer met beton Cire is er geen andere!

Naast stucwerk met Beton Cire schieten wij u ook te hulp bij de volgende werkzaamheden:

  • Traditioneel stucwerk
  • Cement stucwerk
  • Sierpleisterwerk
  • Buiten stucwerk
  • Leem stucwerk
  • Glad pleisterstucwerk
  • Gevelisolatie
  • Lijstwerk
  • Restauratie lijstwerk
  • Restauratie/renovatie

Dus, Beton Cire Badkamers Baarn? Neem snel contact met ons op voor meer informatie.

beton-cire-badkamer.jpg (3264×2448)

© Dodo Stukadoors 2022 - Website & SEO door MH Media Oplossingen