Welkom op Dodo Stukadoors. Ruim 20 jaar de meest betrouwbare partner voor al uw stucwerk!

Stucadoorsbedrijf Dodo: specialist in alle soorten stucwerk.

Beton Ciré

Beton Ciré

Beton Ciré is momenteel een zeer veel gebruikt product. Beton Ciré is een zeer sterke watervaste ‘cementstuc’.

Bijzonder geschikt voor badkamers, keukens, vloeren, meubels en objecten als open haarden en schouwen, maar ook buiten voor bijvoorbeeld het terras.

Lees meer →

Traditioneel Stucwerk

Traditioneel Stucwerk

“Traditioneel stucwerk” wil zeggen dat de stuclaag op ambachtelijke wijze (“met de hand”) wordt aangebracht, maar tegenwoordig kunnen we dat ook machinaal zonder kwaliteitsverlies.

Lees meer →

Cement Stucwerk

Cement Stucwerk

Een pleister die de laatste jaren steeds meer aan populariteit wint is het cementgebonden stucwerk. Vooral als ondergrond voor tegelwerk is cementgebonden stucwerk zeer geschikt.

Lees meer →

Sierpleisterwerk

Sierpleisterwerk

Sierpleisters zijn niet meer weg te denken in de hedendaagse bouw. Met sierpleisters worden wanden van een fraaie decoratieve structuur voorzien.

Lees meer →

Buiten Stucwerk

Buiten Stucwerk

De buitenmuur stucen is de ideale oplossing voor het creëeren van een nieuwe uitstraling voor uw huis zonder dat er stevig verbouwd hoeft te worden. Voor binnenshuis stucen zijn er talloze opties voor het afwerken van uw muren, wanden en plafonds. Dit geldt ook voor wanneer u besluit een buitenmuur te stucen. U kunt kiezen uit: […]

Lees meer →

Leem Stucwerk

Leem Stucwerk

Ook voor Leem stucwerk kunt u bij ons terecht. Leem is het ecologische bouwmateriaal bij uitstek. Het is een bouwmateriaal dat ruim voorhanden is, het is helemaal niet toxisch en het bezit uitstekende vocht regulerende eigenschappen.

Lees meer →

Glad Pleisterstucwerk

Glad Pleisterstucwerk

Is de meest toegepaste vorm van stukadoorswerk. Na het ruwere aanbrengen van de gips om de wand op dikte te krijgen, wordt het oppervlak egaal uitgeschuurd.

Lees meer →

Gevelisolatie

Gevelisolatie

Voor isolatie bij nieuwbouw en renovaties maken wij meestal gebruik van polystyreenplaat. Deze plaat biedt effectieve warmte-isolatie tegen winterse kou en zomerse hitte.

Lees meer →

Lijstwerk

Lijstwerk

Lijsten en Ornamenten geven uw huis een sfeervol karakter of u nu in een statig herenhuis woont of in een nieuwbouwwoning.

Lees meer →

Restauratie Lijstwerk

Restauratie Lijstwerk

Wanneer u een monumentaal huis wilt restaureren, kunnen wij het lijstwerk en/of ornamenten in uw woning weer in ere herstellen. Is het stuc/lijstwerk of delen ervan ernstig beschadigd en niet meer te herstellen? Creëren wij op traditionele wijze een kopie van het originele stuc/lijstwerk.

Lees meer →

Restauratie/Renovatie

Restauratie/Renovatie

Dit noemen wij in één adem. Bij renovatie komt namelijk heel vaak restauratie om de hoek kijken.Bij renovatie (binnen of buiten) van gebouwen herstellen wij bestaande afwerkingen.

Lees meer →

Beton cire badkamers Amersfoort

Beton Cire Badkamers Amersfoort? Welkom op Dodo Stukadoors. Ruim 20 jaar de meest betrouwbare partner voor al uw stucwerk! Dodo stukadoors is gevestigd in Nijkerk, maar helpt ook zeker klanten uit de omgeving zoals bijvoorbeeld Amersfoort, Soest, Baarn, Bilthoven, Laren, Blaricum, Bussum, Hilversum en Zeist.

Stucadoor Nijkerk

Stucadoorsbedrijf Dodo: specialist in alle soorten stucwerk. Wij staan garant voor stucwerk van de beste kwaliteit. Van standaard stucwerk, tot de meest bijzondere toepassingen. Met steeds vernieuwende materialen en technieken en de uitstekende service is uw project bij ons in vertrouwde handen! Wij werken al jaren voor diverse aannemers, architecten, verwerkers, project ontwikkelaars, particulieren en bedrijven. Werkend vanuit Nijkerk bestrijkt DODO inmiddels geheel midden Nederland. Door onze jarenlange ervaring, gedegen vakkennis en individuele begeleiding leveren we al jaren continuïteit en kwaliteit. Wij besteden uitgebreid aandacht aan de verschillende technieken en materialen voor de diverse eindafwerkingen. Wij zijn van mening dat het eindresultaat moet passen bij het interieur en moet aansluiten bij de wensen van de klant. Wij komen graag bij u langs om u te laten kennismaken met de talloze mogelijkheden en technieken, het stellen van uw vragen en voor persoonlijk advies. Mogelijkheden bijna onbeperkt en qua prijs zeer aantrekkelijk.

Beton Cire Badkamers Amersfoort

Beton Cire is momenteel een zeer veel gebruikt product. Beton Cire is een zeer sterke watervaste ‘cementstuc’. Bijzonder geschikt voor badkamers, keukens, vloeren, meubels en objecten als open haarden en schouwen, maar ook buiten voor bijvoorbeeld het terras. De letterlijke vertaling van beton Cire pro is ‘met was ingewreven beton’. Inmiddels zijn er tegenwoordig in plaats van was ook andere afwerkingen mogelijk, afhankelijk van het gebruik. Beton Cire is een zeer karakteristiek en bijzonder stucwerk. In het stucwerk is altijd de hand van de vakvrouw of vakman terug te zien. Een handtekening als het ware. Zoals uw goed gestucte wand, vloer of badkamer met beton Cire is er geen andere!

Naast stucwerk met Beton Cire schieten wij u ook te hulp bij de volgende werkzaamheden:

  • Traditioneel stucwerk
  • Cement stucwerk
  • Sierpleisterwerk
  • Buiten stucwerk
  • Leem stucwerk
  • Glad pleisterstucwerk
  • Gevelisolatie
  • Lijstwerk
  • Restauratie lijstwerk
  • Restauratie/renovatie

Dus, Beton Cire Badkamers Amersfoort? Neem snel contact met ons op voor meer informatie.

beton-cire-badkamer.jpg (3264×2448)

Doombos Stucadoor B.V. Ampèrestraat 19 k 3861 NC Nijkerk 033-2571946  info@dodo-stukadoors.nl

© Dodo Stukadoors 2022 - Website & SEO door MH Media Oplossingen